© Akvamedia - stenegil@akvamedia.no

  Om Akvamedia

  Akvamedia har som mål å bli et naturlig valg om havbruk er ditt håndverk. Fra våre kontorer på Blått kompetansesenter på Frøya vil en av våre flinke medarbeidere vil til en hver legge til rette for at du skal kunne finne alt på ett sted, ei havmerd av media nærmere bestemt på den 53 breddegrad med vindu ut mot storhavet.  Akvamedia - om havbruk er ditt håndverk 

  HVOR

  Fra vårt kontor på Frøya ligger vi midt i den blå åker, med kort vei til din bedrifts fasilitet. Vi bruker gjerne båt, med havet som nærmeste riksvei. Velkommen til Frøya!

  HVA

  Gjennom mange år i bransjen har vi produsert innhold for næringslivet her ute med virkemiddel hentet fra journalistikken. Vi betjener dine kanaler i sosiale media og bygger innovative løsninger slik at du til en hver tid kan ha fokus på ditt håndverk, på sjømaten, som i vår tid er et eventyr vi bare har sett starten på. 

   

  Sammen tar vi vare på øyeblikket

  HVORDAN

  I AKVAMEDIA har vi spesialisert oss på å bygge innhold i dine interne og eksterne kanaler. Vi følger trofast med deg dager du vil dokumentere. Når viktige hender møtes, kan vi bygge dine pressemeldinger i dagens aviser, i din kvartalsrapport eller vi lager din bedrifts årsmelding. 

  Kontakt +47 417 71 001