Om AkvaMedia

Akvamedia er et mediahus for deg, om havbruk er ditt håndverk. Fra våre kontorer i næringens hus på Frøya vil en av våre flinke medarbeidere til en hver tid legge til rette for at du skal kunne finne:  "Alt på ett sted, ei havmerd av media nærmere bestemt på den 63 breddegrad med vindu ut mot storhavet".  Akvamedia - om havbruk er ditt håndverk 

HVOR

Fra vårt kontor på Frøya ligger vi midt i den blå åker, med kort vei til din bedrifts fasilitet. Vi bruker gjerne båt, med havet som nærmeste riksvei. Velkommen til Frøya!

HVA

Gjennom mange år i bransjen har vi produsert innhold for næringslivet her ute med virkemiddel hentet fra journalistikken. Vi betjener dine kanaler i sosiale media og bygger innovative løsninger slik at du til en hver tid kan ha fokus på ditt håndverk, på sjømaten, som i vår tid er et eventyr vi bare har sett starten på. 

 

Sammen tar vi vare på øyeblikket

HVORDAN

I AKVAMEDIA har vi spesialisert oss på å bygge innhold i dine interne og eksterne kanaler. Vi følger trofast med deg dager du vil dokumentere. Når viktige hender møtes, kan vi bygge dine pressemeldinger i dagens aviser, i din kvartalsrapport eller vi lager din bedrifts årsmelding. 

© Akvamedia - stenegil@akvamedia.no

    Kontakt +47 417 71 001