© Akvamedia - stenegil@akvamedia.no

  Hva gjør vi?

  AKVAMEDIA er et PR og kommunikasjonsbyrå etablert på den 63. breddegrad, nærmere bestemt her på Frøya. Selskapet har som sitt hovedmål å være tett på havbruksnæringa, vi står sammen på merdekanten for å på best mulig måte legge til rette for et fremtidsrettet bærekraftig havbruk. Gjennom et bredt nettverk av leverandører, forteller vi historien om deg og din bedrift, slik du vil vises for andre. 

  Film, tekst og bilder er vårt håndverk og med gode visuelle virkemiddel gir vi din bedrift en profil helt i tråd med interne og eksterne retnings- linjer i ditt selskap. 

  ANNONSERING
  - rett plass, rett tid

  Det hjelper lite om teina er full av agn om den står på feil plass, og det hjelper lite om annonsen er god om vi ikke når ut til folket. I akvamedia har vi derfor kartlagt Norge sammen med de beste i bransjen og kan vi bruker tradisjonelle og innovative kanaler for å nå ut til flest mulig. Vi tilbyr annonsering fra A TIL Å slik at du kan ha fokus på ditt håndverk og vi på vårt.

  FINNE FOLK
  - rekruttering

  Forarbeide er viktig om fangsten skal bli god, og kun de med lidenskap for faget kan la den blå næringen vokse i takt med laksen. Vi har derfor komplette løsninger for å ta oss av din søken etter rett folk til riktig oppgave.  Vi bygger annonsen, sørger for å få den på trykk og kan spisse kroken underveis for å sørge for mest og best mulig napp.

  Video og foto
  - presentasjoner

  Foto og video er kraftfulle virkemidler som etterlater inntrykk. Historiene og budskapene fortelles best med levende bilder og sterke motiver. 

  Messer "et vindu mot storhavet"

  Messematriell er en viktig del av din bedrifts historie, og visuelle vikemiddel kan være forskjellen mellom de små og store valgene. Vi leverer derfor komplette messeløsninger nasjonalt og internasjonalt og har et grunnsortement til utlån for små og mellomstore bedrifter. Spør oss derfor om et opplegg godt tilpasset dine ønsker og din profil. I en hverdag der hver time teller, vet vi at du har det travelt. Vi har derfor trålet den blå åker etter det riktige utvalget messe-, forbruks -og reklamemateriell godt tilpasset havbruksnæringa slik at vi i Akvamedia er et naturlig valg om du vil finne alt på ett sted! Om det er dekor, ullundertøy, kjeledresser eller din bedrifts julegave som står på agendaen har vi et bredt utvalg artikler som selvsagt ikke bare kan bestilles, men også leveres lokalt her på Frøya. 

  Kontakt +47 417 71 001